luni, 16 martie 2009

Rulada cu crema branza


Ingrediente:
60 grame unt,60 grame faina,300 grame lapte,4 oua, 200 grame branza moale, 50 grame parmezan,100 grame masiline, 150 grame mortadella, 50 grame cascaval,patrunjel, 50 grame smantana groasa.

Mod de preparare:
Faceti un sos bechamel din unt,faina,lapte,astfel, apoi untul se topeste la foc mic, se adauga toata faina si se amesteca, apoi se adauga laptele rece si se amesteca, se lasa pe foc sa se lege bine
Mixam branza cu smantana,cubuletele de cascaval,verdeata,mortadella,ardeii,maslinele,pana se transforma in crema, apoi o bagam la figider.
Se separa albusurile de galbenusuri.
Se adauga galbenusurile pe rand in sosul bechamel rece si se mixeaza,dupa ce se incorporeaza toate galbenusurile se adauga treptat albusul batut bat si se amesteca de jos in sus pana se inglobeaza tot albusul.
Se pune aluatul in tava de cuptor tapetata cu unt si hartie copt, apoi se pudreaza cu parmezanul ras aluatul si se pune la cuptor la maxim 180 grade pentru maxim 30 minute.
Dupa 30 minute se scoate, se unge si se ruleaza.
Apoi se pune in folie aluminiu si se lasa la rece 2-3 ore

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu